Hét verschil tussen veel betalen en veel besparen . . .

Wat anderen vinden van Stijl C

Stijl C betekent voor mij als hoofdredacteur van een landelijk verenigingsblad, samenwerken met, en gebruikmaken van de expertise van een bedrijf met hart voor verenigingen en een oog voor wat er nodig is om tot goede informatie voor de leden te komen. Stijl C heeft korte communicatielijnen, denkt mee en wijst op valkuilen waar je als redactie voor kan komen te staan. Altijd bereid om vragen te beantwoorden en nooit te beroerd om net even dat extra stukje dienstverlening te geven. Kortom, een bedrijf dat goede kwaliteit levert tegen een alleszins concurrerende prijs.

Els Knaapen, hoofdredacteur Hulpváárdig / redactie@hulpvaardigmagazine.nl / T. 06 53 23 49 93

Sinds maart 2014 verzorgt Stijl C de vormgeving van Mensenkinderen, het tijdschrift van de Nederlandse Jenaplan Vereniging (NJPV). Toen we een nieuwe vormgever voor ons blad zochten, hadden trefwoorden als betaalbaar en een hoge kwaliteit, betrouwbaar en een plezierige en snelle communicatie onze prioriteit. Zo kwamen we uit bij Stijl C. In de afgelopen jaren hebben we in volle tevredenheid samengewerkt met als resultaat een aantrekkelijk en mooi verzorgd blad. Voor Stijl C gelden namelijk naast de bovengenoemde trefwoorden ook creativiteit, flexibiliteit, nauwkeurigheid en klantvriendelijkheid. Kortom… voor de vormgeving van ons blad voelen wij ons thuis bij Stijl C.

Felix Meijer, hoofd- en eindredacteur Mensenkinderen / felixmeijer@synego.nl (sept. 2015)

De patiëntenvereniging VMCE is blij met de overstap naar Stijl C. Het heeft een aanzienlijke besparing opgeleverd op de productie van het tijdschrift GAAF!. De gestructureerde werkwijze werkt ook tijdbesparend. Stijl C is betrouwbaar en secuur, wat bijdraagt aan de goede kwaliteit van ons verenigingsblad. De communicatielijnen zijn kort; we krijgen snel antwoord op vragen.

 

Sinds een aantal jaren bewijst Stijl C keer op keer dat een hoge kwaliteitsstandaard niet gepaard hoeft te gaan met hoge kosten. Stijl C beloofde stichting Hulpverleners Magazine een besparing van duizenden euro’s per jaar en is deze belofte geheel nagekomen. Het bedrijf anticipeert pro-actief op het vinden van steeds de beste ‘deal’ met betrekking tot bijvoorbeeld ons drukwerk en stelt gevraagd en ongevraagd verbeteringen voor. Voor ons als bestuur, een hele zorg minder.

Hoofd/eindredactie GAAF! / Contactgegevens op aanvraag

(sept. 2015)

 

Gerard Hermens, namens het bestuur van Stichting Hulpverleners Magazine (sept. 2015)

Stijl C Reclame en Communicatie Lelystad     PRIVACY STATEMENT     E-mail: welkom@stijlc.nl      KvK 54088801