Hét verschil tussen veel betalen en veel besparen . . .

Stijl C Reclame en Communicatie Lelystad     PRIVACY STATEMENT     E-mail: welkom@stijlc.nl      KvK 54088801

Bespaar duizenden euro's per jaar op uw magazine

 

U wilt een magazine uitgeven, of wellicht doet u dat al. Stijl C maakt het u zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk. Met onze praktische hulp wordt het uitgeven van een magazine een fluitje van een cent en kunt u mogelijk honderden euro's per editie besparen. Dat zijn duizenden euro's per jaar!

 

Bepaal zelf welke werkzaamheden u aan ons wilt uitbesteden

Stijl C verzorgt en begeleidt desgewenst het gehele proces van uitgeven. Maar als u liever bepaalde werkzaamheden zelf blijft doen is dat natuurlijk geen enkel probleem. Alle diensten van Stijl C zijn modulair af te nemen. Zo houdt u niet alleen de controle maar ook de kosten zelf in eigen hand.

Bij Stijl C kunt u terecht voor het voeren van de hoofdredactie, de eindredactie, de bladcöordinatie, teksten, beeld, opmaak, vormgeving, dtp, drukwerk en verspreiding. Maar ook voor het samenstellen van een redactie, het bedenken van een rubrieksindeling of het maken van auteursafspraken en een redactiestatuut kunt u bij ons terecht. Indien u de opmaak van uw magazine door Stijl C laat verzorgen kunt u profiteren van zeer scherpe tarieven voor drukken en verzenden.

 

Uitgeven zonder zorgen noemen wij dat. Lees meer >>

 

Omdat samenwerken met Stijl C een feestje is, regelen wij op de eerste redactievergadering een TAART!